Novoroční přání 2021 a shrnutí roku 2020

Novoroční přání 2021 a shrnutí roku 2020

Datum: 30. prosinec 2020, napsal: Michal Kubant

Krásný dobrý den vážení partneři,
připravil jsem pro vás video, ve kterém se podělím o dojmy z letošního roku a popřeji do toho nového, tak si dejte kávičku a pusťte si ho

Podnikání je o dobrých vztazích a ty zrají jak víno, ale ne každá odrůda může být archivní i když si to přejeme.

Obzvláště tedy chci poděkovat kolegyni Renči Procházkové, to je můj výběr z bobulí z odrůdy Rulandské bílé, které zraje každým rokem v šampióna salónů, protože na firmě má vše pod palcem.

Taky děkuji Lukášovi Perglerovi, který u nás zastupuje kvalitu, tedy Ryzlink rýnský (synonymum pro Hällde), ten je skvělý ať už zraje krátce nebo déle. Lukáš je u nás totiž teprve druhou sezónu a těším se na další roky s ním.

Děkuji Michalovi Eichnerovi, on je takový mladý Muškát moravský, který se však už nemůže pít mladý jako svatomartinské víno, jelikož je s námi přes čtyři roky a ladí správnou vůni našich webů a propagačních materiálů.

No a máme tu ještě jednoho kluka šikovného z Prahy Marka Števicha, to je takový Hibernal, tedy nová zatím ne moc známá odrůda, která má obrovský potenciál v naší krásné zemi české. Marek se mnou získává již několik let obchodní i technické zkušenosti při realizaci zakázek, díky za to.

A nakonec děkuji svojí ženě Pavlínce, díky ní jsou naše firemní texty bez chyb, tak jako víno Pálava, kterou si vždy rád otevřu.

Tak na zdraví a na ten nový rok spoustu chuti do života, cink!

PS: Jsme z vinařské oblasti, tak proto to přirovnání, kdo by to náhodou nepochopil. :)