Hällde kutry s funkcí blixéru.

Hällde kutry s funkcí blixéru.

Datum: 27. srpen 2018, napsal: Michal Kubant

Představujeme vám novinku v sortimentu, značku Hällde. Švédského výrobce krouhačů zeleniny, kutrů a kombinovaných robotů, který s těmito stroji začal jako úplně první před skoro 80 lety. Jsou to prémiová zařízení vysoké kvality a spolehlivosti a jsou dodávány do těch nejnáročnějších provozů, kde fungují dekády let.

Kutry jsou vybaveny standardně stěrkami po obvodu nádoby a víka, usnadňující dokonalé promíchání surovin, tak jak znáte u blixérů. Hällde tedy nerozděluje tyto stroje na dva druhy, protože obě funkce jsou v jednom. Se značkou Hällde nabízíme šest modelů kutrů jednoduše jen ve třech velikostech 3l, 4l a 6l.

Nejmenší model VCB-32 je na 230V, má 3l nádobu a je určen do menších provozů, čistá maximální dávka na jedno zpravování je 1,4l.

Střední modely VCM-41 na 230V a VCM-42 na 400V mají 4l nádobu a jsou určené do středně velkých provozů, doporučená maximální dávka je však také 1,4l. Rozdíl v těchto dvou strojích je ten, že první má jednu rychlost, model 42 má rychlosti dvě.

Největší modely jsou VCB-61 na 230V a VCB-62 na 230 nebo i na 400V, mají 6l nádobu a jsou určené do zátěžových provozů, doporučené plnění na jednu dávku je zde 4,3l a také se liší jednou nebo dvěma rychlostmi.