Hällde profesionální stroje na zpracování surovin

Hällde profesionální stroje na zpracování surovin

Datum: 11. červen 2020, napsal: Michal Kubant

Vážení obchodní partneři a gastronomové,

HÄLLDE krouhače a kutry ohromují čím dál tím více profesionálních gastronomů, kteří jsou s prací těchto strojů maximálně spokojeni.

Protože chceme přispět i ke spokojenosti Vašich zákazníků, ušetřit jim náklady, zdokonalit jejich práci a snížit mzdové náklady, dovolujeme si Vás touto cestou oslovit a značku HÄLLDE připomenout.



Krouhače
Kutry a kombi stroje
Mixér
jsou určeny na zpracování zeleniny a ovoce a sýrů do všech gastronomických provozů. Dle zvoleného modelu krouhače a použitého disku lze zpracovávat různé suroviny na plátky, kostky, strouhanku, nudličky, hranolky nebo ozdobné vlnkované plátky. Jsou vhodné pro nejmenší provozovny až do velkých centrálních kuchyní a výrobních podniků. Perfektní pro kuchyně, které připravují vlastní pokrmy. Využití strojů: sekání, mletí, mixování, drcení, míchání a mletí masa, bylinková másla, dresingy, dezerty, paštiky, polévky, apod. >Jsou vhodné pro restaurace, bary, dietní kuchyně, nemocnice, školy, provozy rychlého občerstvení, catering, supermarkety. Výborný k přípravě salátových zálivek, bylinných olejů, omáček, jíšek, těst, majonéz, polévek, dezertů, mléčných nápojů, koktejlů, ovocných nápojů, džusů atd.



HÄLLDE je na trhu téměř 80 let a vyrábí se výhradně ve Švédsku, a to včetně všech součástek a komponentů. Jsou to prémiová zařízení vysoké kvality a spolehlivosti. Nespornou předností je možnost mytí disků a komponentů v myčce. Klademe velký důraz na následující vlastnosti:

KVALITA – BEZPEČNOST – ERGONOMIE – ŠIROKÁ ŠKÁLA PŘÍSLUŠENSTVÍ – PRODUKCE – KVALITA A STRUKTURA ZPRACOVANÉ SUROVINY – RYCHLÉ A SNADNÉ ČIŠTĚNÍ – STABILITA - MANIPULACE

V případě zájmu o bližší informace se na nás neváhejte obrátit. Bude nám potěšením Vás se zařízením HÄLLDE seznámit podrobněji. Rádi Vám také naše stroje odprezentujeme osobně. Děkujeme za Váš čas a těšíme se na spolupráci